Artister & Personal

Regis Devisson
Chefstatuerare

Devisson Regis kommer ursprungligen ifrån Brazilien. Med rötter i både Sydamerika och Europa blandar Devisson influenser och konstnärligt uttryck som ingen annan kan. Devisson har de sista 7 åren arbetat fulltid som tatuerare, endast tatuerare med nöjda kunder kan det. Serdan 2015 driver han sin egentitlade tatueringsstudio Studio Devisson.

Phone: +46 (0)31-16 16 34
Email: info@tatuering.nu

Olivia Örtenblad
Piercare

Olivia aka Oli P förverkligade sin dröm 2018 på London Piercing academy i UK och har sedan dess jobbat på heltid som Piercing Artist. Olivia är en mycket skicklig piercare med ett speciellt öga för att smycka. Hon hjälper dig mer än gärna med råd och idéer för vad som skulle kunna bli din nästa piercing.

Phone: +46730889440
Email: olivia@tatuering.nu

Szymon Grzybek
Lärling

Szymon Grzybek är 20 år gammal och kommer från Polen. I April började Szymon sin resa som tatuerings lärling i vår team på Regis Parlor. Han håller på att utveckla sig under den vakande ögat av Devisson och visar redan framfötterna i tatuerings världen. I fritiden gillar han att rita och förbereda flash designs och utveckla sin stil.

Phone: +46 70-496 69 40
Email: szymon@tatuering.nu

Det här kan vara DU!
Vi letar tatuerare & Piercare

Regis Parlor letar efter duktiga tatuerare och piercare. Vi tar inte an vem som helst. Har du flerårig erfarenhet och är ett namn i branschen, så ansök HÄR.